Met Kleurjeleven verbeter je je stemming en verminder je somberheid in 8 weken. Anoniem, gratis en zonder wachtlijst. Ook kan je begeleiding krijgen van een psycholoog op afstand. Dit werkt nu nog makkelijker dan voorheen. Je kan nu berichten versturen en de cursus volgen op dezelfde plek, met één keer inloggen op het NewHealth-platform. De styling van de cursus is ook vernieuwd en sluit nu aan op het platform.

Binnen de cursus ga je aan de slag met inspirerende video’s, persoonlijke ervaringsverhalen en praktische oefeningen. Ook vind je hier een handige dagboekfunctie. Alles is zo ontworpen om jou zo goed mogelijk te ondersteunen.

Onze website heeft een frisse styling gekregen en is technisch verbeterd om jou een optimale gebruikservaring te bieden. Met een blog-functie zodat je makkelijk op de hoogte blijft van nieuws en tips rondom somberheidsklachten.

Aanmelden in 3 stappen

Het aanmeldproces is nu lekker laagdrempelig:

  • Je doet de zelftest (we vragen om je e-mailadres om notificaties te kunnen sturen).
  • Als Kleurjeleven bij je past, meld je je gratis aan.
  • Je kan meteen aan de slag!

Bij Kleurjeleven staat privacy voorop: we vragen geen verdere persoonlijke gegevens en delen geen informatie met verzekeraars.

Je kan de cursus via je smartphone, tablet en desktop gebruiken. Zo heb je jouw persoonlijke therapie altijd bij de hand.

Kleurjeleven wordt gesteund door Zorginstituut Nederland.

Andere berichten

Depressie

Wat is depressie en wat zijn de symptomen?

Lees meer